CodeArt Studio
NaslovnaKosmetPetković: Vučić u narodu na KiM ima čvrstog saveznika

Petković: Vučić u narodu na KiM ima čvrstog saveznika

Direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Petar Petković čestitao je Aleksandru Vučiću preuzimanje novog mandata predsednika Srbije, koji je danas i zvanično započeo polaganjem zakletve u parlamentu.

-Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Srba iz naše južne pokrajine i svoje lično ime želim da u godinama pred nama nastavi da se uspešno bori za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, ali i očuvanja temeljnih principa međunarodnog prava na kojima zasnivamo našu pravednu borbu, poručio je Petković u čestitki, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Petković je istakao da su Srbi sa Kosova i Metohije i ličnim prisustvom svečanosti polaganja predsednikove zakletve još jednom potvrdili da imaju bezrezervno poverenje u šefa države i njegovu odlučnost da se racionalnom, realnom i nepokolebljivom politikom izbori za pravo, pravdu i dostojanstven život srpskog naroda u južnoj pokrajini.

-Predsednik Vučić u svom narodu na Kosovu i Metohiji ima čvrstog saveznika u rešavanju i prevazilaženju brojnih izazova na terenu, ali i traganju za kompromisnim rešenjem i dijalogom, kao jedinim načinim da se sačuva mir i obezbedi budućnost za svu našu decu, dodao je direktor Kancelarije za KiM.

Srbi na Kosovu i Metohiji su svesni koliko je Srbija, kako je naveo, zahvaljujući pre svega ličnom angažovanju predsednika Vučića, učinila za Srbe u pokrajini, i uvereni su da će njihova država i predsednik nastaviti da štite mir i stabilnost i da će se prisustvo Srbije i u vremenu pred nama osetiti u svakom srpskom domu i severno i južno od Ibra.

-Živela Srbija, živeo predsednik Aleksandar Vučić, poručio je Petković.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno