CodeArt Studio
NaslovnaKosmetLekaru određeno zadržavanje, sutra kod tužioca

Lekaru određeno zadržavanje, sutra kod tužioca

Lekaru Nikoli Todoroviću, uhapšenom na administrativnom prelazu Jarinje, određen je pritvor u trajanju od 48 sati, potvrdio je za Tanjug, advokat Miloš Delević.

“Todorović se tereti za napad na službeno lice i biće sutra izveden pred sudiju i očekujem da mu bude određen pritvor u trajanju od 30 dana. Kao njegov branilac, ponudiću sutra neke alternativne mere, kako ne bi došlo do jednomesečnog pritvora”, rekao je Delević za Tanjug.

Oglasila se i Kosovska policija koja je potvrdila da je Nikola Todorović priveden na administrativnom prelazu Jarinje juče oko 16:30 časova.

Kako je saopšteno, Todorović navodno nije posedovao odgovarajuća dokumenta za ulazak na Kosovo.

“Nakon što mu je uskraćen ulaz u našu zemlju, osumnjičenom N.T. (rođen 1981, državljanin Srbije) počeo da vređa policajce koji su bili na službenoj dužnosti na graničnom prelazu. Od osumnjičenog je zatraženo da potpiše dokument/rezoluciju o odbijanju ulaska na Kosovo, koju je odbio da potpiše i tom prilikom napao jednog od oficira kome je naneo telesne povrede”, saopšteno iz policije.

Nikola Todorović, koji je priveden večeras na administrativnom prelazu Jarinje, u prisustvu supruge i maloletne dece, lekar je u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno