CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoEKSKLUZIVNO Muamer Zukorlić nije otrovan

EKSKLUZIVNO Muamer Zukorlić nije otrovan

Muftija Muamer Zukorlić nije otrovan! Ovo je saopštila njegova druga supruga Elma Elfić koja je kazala da je on preminuo prirodnom smrću.

Navela je da je Zukorlić imao srčanih problema od 2007. godine i da je za bolest znao mali broj ljudi.

-Izveštajem obducenata smo saznali da nismo zakasnili, aorta nije pukla, umro je prirodnom smrću prestankom rada srca. Tačno onako kako je vjerovao da mu je Allah dž.š. odredio trenutak smrti njegovim rođenjem. Hvala Bogu nije ni otrovan, jer ko kod ga je poznavao mogao ga je samo voleti, navela je ona na Instagramu.

Njeno saopštenje za javnost prenosimo u integralnoj verziji, onako kako je objavljeno na njenom Instagram profilu.

“Biti bolestan je intimna stvar, i informaciju o svojoj bolesti delite sa osobama kojima verujete. Moj Muftija je bio bolestan od 2007. godine. Za njegovu bolest sam znala samo ja, insistirao je da o njoj niko više ne sazna.

Od te godine, pa do njegove smrti, smo se redovno lečili, išli kod najboljih lekara i pratili njegovo stanje.

Na svaki pregled išli smo zajedno, kao skoro sve velike stvari koje smo zajedno radili, zajednički odlazak između ostalog, imao je za cilj da se stekne utisak u čekaonama, gde bi bilo inače puno ljudi, da sam ja ta koja sam bolesna a ne on. Čak bih zamolila sestrice na prijemu da se za njegov termin prozovem ja, jer sam ja osoba koja je isti zakazala. Sa njim nije bilo lako, nije prihvatao činjenicu da je bolestan, nije voleo odlaske kod lekara, žalio se doktorima da ga kritikujem da treba da povede računa o stilu svog života, i u šali bi im rekao “ja sam hteo drugu ženu a dobio sam drugu majku”.

Glavni lekar dr. Suad Ćatović, kojem se ovom prilikom zahvaljujem u svoje i ime moje dece, izvrstan je i savestan ljekar, koji mi je pored stručnosti pomogao u njegovom lečenju insistirajući i vršeći pritisak da nijednu kontrolu ne propusti, jer najteži deo njegove bolesti je bio odvesti ga do ordinacije na kontrolu. Uspeli smo da ga ubedimo da se operiše, iako nije mogao da zamisli da će njegova prsa biti razrezana, i noć u oči smrti smo razgovarali koju bolnicu treba da odaberemo.

Božjom voljom nije došlo do operacije. Danima nakon njegove smrti plakala sam žaleći što ga nismo ubedili da ode na operaciju ranije. Danas, izveštajem obducenata smo saznali da nismo zakasnili, aorta nije pukla, umro je prirodnom smrću prestankom rada srca. Tačno onako kako je verovao da mu je Alah dž.š. odredio trenutak smrti njegovim rođenjem. Hvala Bogu nije ni otrovan, jer ko kod ga je poznavao mogao ga je samo voleti.”

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno