CodeArt Studio
NaslovnaHronika(VIDEO) CETINJE Ubio 11, ranio šestoro ljudi

(VIDEO) CETINJE Ubio 11, ranio šestoro ljudi

U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije, potvrđeno je za RTCG iz Uprave policije. Napadač je ubijen, a čeka se potvrda da li je lišen života u obračunu sa policijom ili da ga je ubio sugrađanin.

Tužiteljka Andrijana Nastić saopštila je za TVCG da je ubijeno dvoje dece, a prema prvim sumnjama napadača je ubio sugrađanin, a ne policija kako se to moglo čuti ranije.

Saznajemo da je tragediji prethodio porodični sukob, nakon čega je napadač nasumice pucao na prolaznike na ulici.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je 34-godišnji Vuk Borilović, koji je pucao i na djecu.
U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Foto RTCG

Iz Urgentnog centra KCCG su za TVCG kazali da je jedan muškarac je primljen sa teškim povredama glave i grudnog koša. Tri pacijenta su hitno morala u operacionu salu i te povrede su prilično ozbiljne.

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović kazala je večeras medijima da su u tu ustanovu, nakon današnje tragedije na Cetinju, primljene četiri povređene osobe, od kojih je troje u životnoj opasnosti.

Ivan Ivanović, v.d. direktora cetinjske bolnice je ranije za TVCG da su dvije osobe koje su hospitalizvane u toj ustanovi su van životne opasnosti, a da je jedan pacijent nakon zbrinjavanja pušten na kućno lečenje.

Taj deo grada je blokiran, pojačano je prisustvo policije, a okupio se i veliki broj građana Cetinja.
Od očevica sa lica mesta saznajemo da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na građane koji su se tu zatekli.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno