CodeArt Studio
NaslovnaHronikaUhapšen Novopazarac zbog sumnje da je izbo policajce u Sutomoru

Uhapšen Novopazarac zbog sumnje da je izbo policajce u Sutomoru

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar i Stanice granične policije uhapsili su A.H. koji je osumnjičen da je u noći između subote i nedelje u diskoteci Habana u Sutomoru izbo trojicu policajaca.

On je, kako Infolid saznaje, uhapšen u blizini graničnog prelaza. Policija je uhapsila još jednu osobu koja je upravljala automobilom u kojem je bio osumnjičeni A.H.

Iz Uprave policije juče je saopšteno da su tri policajca povređena kada su se umešala u incident u diskoteci Habana u Sutomoru.

-Oni su reagovali nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu. Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao policajcima više ubodnih, nakon čega se dao u bekstvo, saopštila je policija Crne Gore.

Policijski službenici Crne Gore su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Povezane objave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno