CodeArt Studio
NaslovnaHronikaSpecijalne antiterorističke jedinice Srbije među najboljima u svetu

Specijalne antiterorističke jedinice Srbije među najboljima u svetu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je taktičko-pokaznoj vežbi pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice u noćnim uslovima, nakon koje je poručio da pripadnici SAJ-a u kontinuitetu pokazuju visok stepen spremnosti, kao i da su po kvalitetu i obučenosti u odnosu na druge antiterorističke jedinice daleko ispred regiona i među prvima u Evropi.

-Ponosan sam kad vas vidim tako obučene i opremljene. Sve što kupujemo i obezbeđujemo za vas, nije samo sa ciljem da biste efikasno izvršili zadatak, već i zbog toga da biste se zdravi i nepovređeni vratili sa njega, da biste vi bili bezbedni. Svaka nova tehnika i oprema koja može da nam pomogne u tome da sačuva vaš život i vaše zdravlje nije skupa i zato ćemo nastaviti da vas intenzivno opremamo i obučavamo, da podmlađujemo sastav i da imamo što veći prijem novih, sposobnih ljudi, rekao je Vulin.

On je istakao da će naša država na čijem je čelu predsednik Aleksandar Vučić nastaviti da ulaže u opremu i obuke svojih specijalnih jedinica.

Vi morate da budete uvek najbolji, a konkurencija u vašoj jedinici je uvek na najvišem nivou. Od drugih evropskih antiterorističkih jedinica sve manje se razlikujemo po opremi, ali sa ponosom mogu da kažem da smo po kvalitetu i obučenosti pripadnika daleko ispred regiona i među prvima u Evropi, poručio je ministar policije, ocenivši da su se pripadnici SAJ-a u taktičko-pokaznoj vežbi u noćnim uslovima pokazali potpuno spremni i obučeni, jednako dobro kao u dnevnim uslovima.

Ministar unutrašnjih poslova je taktičko-pokaznu vežbu pripadnika SAJ-a ocenio je vrlo dobrom.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno