CodeArt Studio
NaslovnaHronikaNOVI PAZAR Nožem pretio policajcu

NOVI PAZAR Nožem pretio policajcu

Novopazarska policija intenzivno traga za muškarcem koji je nožem napao policijskog službenika ispred zgrade u kojoj je nedavno četvoro dece nastradalo u požaru.

Kako Infolid nezvanično saznaje, napad se dogodio danas oko 13 sati u naselju Jalija u Novom Pazaru.

Policajac se nalazio u službenom automobilu i bio je raspoređen na obezbeđivanju objekta koji je zahvaćen požarom početkom marta ove godine.

-Padala je kiša i policajac je bio u vozilu ispred zgrade. Tu zgradu još uvek obezbeđuje policija jer istraga o uzroku požara još nije završena. Napadač, koji je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično, otvorio je suvozačka vrata na patrolnom vozilu i počeo da psuje i preti, navodi naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, osumnjičeni je policajcu rekao “šta vi tražite ovde, šta imate protiv mene”, a zatim mu uputio psovke.

Naš izvor dodaje da je policajac izašao iz automobila i osumnjičenom rekao da se smiri i da mu pokaže ličnu kartu.

-Osumnjičeni je tada izvadio nož i odmah pobegao. Policajac je pojurio za njim ali je osumnjičeni, koji živi u tom naselju i dobro poznaje sve ulice i prolaze između zgrada, uspeo da pobegne i za njim policija traga, navodi naš izvor.

Povezane objave

4 KOMENTARA

  1. […] “Padala je kiša i policajac je bio u vozilu ispred zgrade. Tu zgradu još uvijek obezbeđuje policija jer istraga o uzroku požara još nije završena. Napadač, koji je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično, otvorio je suvozačka vrata na patrolnom vozilu i počeo da psuje i prijeti”, navodi izvor, prenosi Infolid. […]

  2. […] “Padala je kiša i policajac je bio u vozilu ispred zgrade. Tu zgradu još uvijek obezbeđuje policija jer istraga o uzroku požara još nije završena. Napadač, koji je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično, otvorio je suvozačka vrata na patrolnom vozilu i počeo da psuje i prijeti”, navodi izvor, prenosi Infolid. […]

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno