CodeArt Studio
NaslovnaHronikaINFOLID U SUTOMORU U ovom klubu sinoć su izbodeni policajci

INFOLID U SUTOMORU U ovom klubu sinoć su izbodeni policajci

Službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju za muškarcem iz Novog Pazara koji je osumjučen da je rano jutros u diskoteci Habana u Sutomoru izbo trojicu policajaca, koji u tom trenutku nisu bili na dužnosti.

Klub Habana večeras je otvoren i u njemu se održava žurka.

Crnogorske Vijesti pišu da su ranjeni policajci Novak Mugoša, koji je hitno operisan, i njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević.

Iz Uprave policije saopšteno je da su tri policajca povređena kada su se umešala u incident u tom lokalu.

-Oni su reagovali nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu. Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao policajcima više ubodnih, nakon čega se dao u bekstvo, saopštila je policija Crne Gore.

Uprava policije zvanično je saopštila večeras da njeni službenici intenzivno tragaju sa osobom koja je u ranim jutarnjim časovima u ugostiteljskom objektu izvršila teško djelo protiv života i tijela u pokušaju na štetu tri policajca, koji u trenutku izvršenja krivičnog djela nisu bili na dužnosti.

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno