CodeArt Studio
NaslovnaHronika(FOTO) Policija u Novom Pazaru dobila dve nove specijalizovane "marice"

(FOTO) Policija u Novom Pazaru dobila dve nove specijalizovane “marice”

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je ključeve 70 specijalnih vozila predstavnicima 27 policijskih uprava u Srbiji, a među njima nalazi se i PU Novi Pazar koja je dobila dve ovakve “marice, saznaje Infolid. Reč je o modelima “Fiat Ducato.”

-Radi unapređenja kapaciteta policije za još efikasnije delovanje na sprečavanju krivičnih dela i prekršaja, a posebno radi održavanja stabilnog javnog reda i mira, danas smo 70 specijalnih vozila, marica, obezbedili za sve policijske uprave. Ova nova, moderna specijalna vozila imaju veliki značaj u zakonitoj primeni policijskih ovlašćenja i obavljanju policijskih poslova, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

-Moj cilj kao ministra unutrašnjih poslova je da u potpunosti obnovimo i unapredimo svoje kapacitete kako bi građani Srbije bili još sigurniji i bezbedniji, ali kako bi i svi moji policajci bili još sigurniji i bezbedniji tokom obavljanja policijskih zadataka. Ovih 70 specijalnih vozila, marica, rasporedili smo u svih 27 policijskih uprava. Hoću da svaki moj policajac na lokalu, u svakom gradu i opštini obavlja svoje policijske poslove još bolje i efikasnije, ali hoću i da ima najbolje uslove za rad, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kome su u Nastavnom centru “Makiš” prezentovane tehničke i radne karakteristike specijalnih vozila.

Nabavljena specijalna vozila, marice, su najsavremenija kombi vozila napravljena po međunarodnim standardima za prevoz lica lišenih slobode.

Policijskoj upravi u Novom Pazaru ova specijalizovana vozila su od velikog značaja i biće korišćena tokom patrolnih delatnosti ali i  uspešnijeg obavljanja drugih policijskih poslova.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno