CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoPripadnici PU Novi Pazar donirali novac Udruženju "Tahir Taša Delić"

Pripadnici PU Novi Pazar donirali novac Udruženju “Tahir Taša Delić”

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru, koje je predvodio načelnik Nermin Ljajić, obišli su danas Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Tahir Taša Delić“, kojem su uručili novčanu donaciju.

Direktorka ovog udruženja Lejla Delić kazala je da su ovakve donacije značajne i izrazila je očekivanje da će saradnja sa Policijskom upravom biti nastavljena.

-Zahvaljujem se pre svega na poseti i na donaciji koja nam puno znači. Bilo je divno danas, naši korisnici družili su se sa pripadnicima policije i bili su srećni, rekla je ona.

Direktorka ovog udruženja Lejla Delić upoznala je predstavnike policije sa aktivnostima koje ova ustanova realizuje i pokazala im prostorije u kojima korisnici borave.

Zaposleni u Policijskoj upravi u Novom Pazaru deo mesečne plate izdvojili su kao donaciju za ovo udruženje ali i za Centar za autizam i razvojne smetnje „Code.“

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Tahir Taša Delić“ realizuje dva velika projekta i to Dnevni boravak i Predah porodice. Ovo udruženje ima 75 korisnika.

Pripadnici policije prikupili su ukupno 320 hiljada dinara. Polovina tih sredstava donirana je Centru za autizam i razvojne smetnje „Code“, a druga polovina Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Tahir Taša Delić.“

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno