CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoLetnji vašar u Novom Pazaru od 19. avgusta

Letnji vašar u Novom Pazaru od 19. avgusta

U Sportko sajamskoj ustanovi ”Pendik” 19. avgusta počinje Letnji vašar, piše RTV Novi Pazar.

Interesovanje za ovu veliku privrednu manifestaciju ove godine je rekordno i tražiće se štand više. Zainteresovani izlagači već od danas mogu rezervisati svoje prodajno mesto.

I ove godine organizacija je poverena Ustanovi za sport i Gradu. Medijski pokrovitelj manifestacije, koja će trajati pet dana, i ove godine je RTV Novi Pazar.

Nakon nekoliko godina pauze i zabrane okupljanja usled pandemije, Letnji vašar ponovo će zaživeti u Novom Pazaru.

Očekivanja organizarora, Ustanove za sport i Grada, su da ove godine Letnji vašar obori sve rekorde i u broju izlagača, ali i posećenosti.

Prema rečima organizatora, radi se o najboljoj privrednoj manifestaciji koja je od koristi za ceo grad.

-Sada uoči početka školske godine naši sugrađani mogu da pazare sve što im je potrebno.
Nama je cilj da povratimo trgovinu u Novi Pazar koji je trgovački grad. I ranije smo u velikoj meri uspeli u toj zamisli, ali nas je omela korona zbog koje smo imali pauzu. Rešili smo ponovo da aktiviramo Letnji vašar i animiramo ljude da se ponovo vratimo na stare staze koje su vodile napred. Na vašaru su cene niže i do 70%. Tako da imamo sveukupnu korist, kazao je za RTV Novi Pazar Enes Pljakić.

Vašari su sajamskog karaktera. Kompletan prostor Dvorane Pendik obezbeđen je 24 sata. Štandovi su postavljeni po uzoru na ozbiljne sajamske izložbene prostore, u samoj dvorani ali i ispred.

Ono što je ipak najprimamljivije za izlagače jeste cena zakupa.

-Mi smo najeftiniji po pitanju zakupa, cilj nam je da naši sugrađani povoljno pazare, a da proizvođači prodaju svoju robu, istakao je Pljakić.

Vašar počinje u petak, 19. avgusta, trajaće pet dana, od čega dva pijačna. Biće završen u utorak 23. avgusta u 21 sat. Štandovi će sa radom počinjati kao i ranijih godina, u 10 sati.

Foto SSU Pendik
Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno