CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoLekar Fehim Juković iz Novog Pazara doktorirao na Univerzitetu u Prištini

Lekar Fehim Juković iz Novog Pazara doktorirao na Univerzitetu u Prištini

Na Univerzitetu u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici ove godine zvanje doktora nauka steklo je 13 kandidata, a među njima je i lekar iz Novog Pazara Fehim Juković.

Primarijus doktor Juković specijalista je sudske medicine i zaposlen je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Rektor ovog Univerziteta prof. dr Nebojša Arsić kazao je da su doktori nauka najveći rezultat ove visokoškolske ustanove. On je dodao da Univerzitet nije samo obrazovna, nego i naučno-istraživačka institucija.

-Novi doktori nauka uveliko obavljaju odgovorne zadatke i dužnosti i uložili su veliki trud kako bi došli do ovog visokog zvanja, rekao je on.

Pored doktora Jukovića, zvanje doktora nauka ove godine stekli su još i Branislava Vučković, doktor socioloških nauka, Vera Lukić, doktor hemijskih nauka, Maja Vračar, doktor pedagoških nauka, Milenko Ristić, doktor hemijskih nauka i Miloš Stanojević, doktor bioloških nauka.

Doktori nauka od ove godine su i Raisa Cvetković, doktor filoloških nauka, Jovan Aleksić, doktor istorijskih nauka, Miloš Milovanović, doktor nauka iz oblasti elektrotehnike i računarstva, Jelena Rajović, doktor filoloških nauka, Ratko Ivković, doktor nauka iz oblasti elektrotehnike i računarstva, Mirjana Simić, doktor pedagoških nauka i Vladimir Maksimović, doktor nauka iz oblasti elektrotehnike i računarstva.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno