CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoHasanović: U Novom Pazaru ove godine do sada asfaltirano 19 ulica

Hasanović: U Novom Pazaru ove godine do sada asfaltirano 19 ulica

Pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, koji je zadužen za infrastrukturu i investicije, Nihat Hasanović, kazao je za RTV Novi Pazar da je u ovom gradu tokom tekuće građevinske sezone asfaltirano i potpuno uređeno 19 ulica.

On je dodao da je tokom proteklih godina lokalna vlast ulagala maksimalne napore da odgovori potrebama građana.

-Radimo u celom gradu i želja nam je da meštani u svakom naselju osete i dobiju bolje životne uslove. Naši građani to zaslužuju, a mi smo njihov servis, da saslušamo njihove potrebe i odgovorimo na njih koliko smo u mogućnosti. U prilog tome govori i ova građevinska sezona u kojoj je do sada 19 ulica kompletno asfaltirano i uređeno, rekao je on i dodao da je takav tempo aktuelan poslednjih 13 godina.

-Do kraja ove godine još mnogo toga će biti urađeno. Sve radove finansira grad Novi Pazar i reč je o budžetskim sredstvima, objašnjava Hasanović.

Asfalt su danas dobili meštani Kopaoničke ulice, a trenutno se radi u ulicama Deževskoj i 425 u Selakovcu.

Hasanović je rekao da se ovih dana za asfalt pripremaju kraci ulica Rifata Burdževića, prema Velikom groblju, Ruđera Boškovića i Narodnog Fronta. Radiće se i u ulicama 37. Sandžačke brigade, Milorada Radulovića, krak prema Ulici Kej Skopskih žrtava i Vojkovačkoj u Šutenovcu.

Očekuje se da radovi u Ulici generala Živkovića budu završeni u roku. (RTV Novi Pazar)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno