CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoTrener Radničkog 1923 za Infolid: Poštujemo Pazar, u dobrom su ritmu

Trener Radničkog 1923 za Infolid: Poštujemo Pazar, u dobrom su ritmu

Trener FK Radnički 1923 Dejan Joksimović rekao je za Infolid uoči utakmice sa Novim Pazarom da očekuje dobru fudbalsku predstavu i da su njegovi igrači motivisani za ovaj meč. On je kazao da poštuje sutrašnjeg protivnika koji je, kako je ocenio, u odličnom ritmu.

– Jako respektujemo sve ovo što Pazar radi tokom ove sezone, stvarno su u dobrom ritmu od početka tako da što se nas tiče moraćemo da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu da bi eventualno došlii do bodova što je naš imperative, kazao je Joksimović za Infolid.

On je dodao da sutra očekuje sjajan ambijent jer je veliki broj ljubitelja fudbala iz Novog Pazara najavio individualan dolazak na stadion.

– Naši odnosi su na visokom nivou, Pazar je naš sportski prijatelj. Biće sjajan ambijent jer mi igramo zbog publike. Poznato je rivalstvo naših i navijača Pazara ali očekujem da i jedni i drugi budu fer i korektni i da sportski bodre svoje ekipe. Srećan sam što ću biti deo takvog spektakla, rekao je Joksimović.

On je još jednom ponovio da je siguran da će njegovi fudbaleri sutra dati svoj maksimum kako bi ostvarili zacrtani cilj.

-Bez obzira na dva vezana poraza atmosfera u ekipi je dobra, zadovoljan sam kako to izgleda. Imali smo određenih kadrovskih problema protiv TSC, nadam se da će se igrači koji su bili povređeni i umorni vratiti i spremno dočekujemo Novi Pazar sa idejom da uzmemo sva tri boda. Mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum, u taj deo ne sumnjam. Izazov je veći što nam dolazi drugoplasirana ekipa na tebeli, motiv je prisutan. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, a neka pobedi ko bude bolji, kazao je trener FK Radnički 1923 Dejan Joksimović.

Utakmica na kragujevačkom Stadionu Čika Dača zakazana je za ponedeljak od 16 časova.(Infolid)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno